LA MOMIA.

Gran Fele.

CIRC GRAN FELE presenta el seu nou espectacle “La Mòmia” , a l’Espai Rambleta, del 22 de desembre fins al 6 de gener.

Una mòmia és despertada del seu somni etern, cinc mil anys després d’haver entrat en l’inframundo. No sap qui era, ni té les respostes a les preguntes: Qui?, per què?, quan?, on? Ni tan sols la resposta a la gran pregunta: ¿què faig aquí? Entre els personatges d’aquesta història trobaran a faraons, bufons, encantadors de serps, homes que caminen sobre cordes, acròbates, malabaristes, contorsionistes, titellaires, músics, mags i per descomptat, mòmies

Circ Gran Fele és una companyia valenciana que porta a l’esquena més de 20 anys recorrent la geografia nacional i internacional. Alguns dels guardons que han rebut són el Premi Nacional de Circ 2008, l’últim Premi Max de les Arts Escèniques Especial de Circ o el Premi Programa Calidoscopi de la UE com a Projecte Cultural de Gran Interès.

CIRCO GRAN FELE presenta su nuevo espectáculo ”La Momia”, en Espai Rambleta, del 22 de diciembre hasta el 6 de enero.

Una momia es despertada de su sueño eterno, cinco mil años después de haber entrado en el inframundo. No sabe quién era, ni tiene la respuestas a las preguntas: ¿Quién?, ¿por qué?, ¿cuándo?, ¿dónde? Ni siquiera la respuesta a la gran pregunta: ¿qué hago aquí? Entre los personajes de esta historia encontrarán a faraones, bufones, encantadores de serpientes, hombres que caminan sobre cuerdas, acróbatas, malabaristas, contorsionistas, titiriteros, músicos, magos y por supuesto, momias.

Circo Gran Fele es una compañía valenciana que lleva a sus espaldas más de 20 años recorriendo la geografía nacional e internacional. Algunos de los galardones que han recibido son el Premio Nacional de Circo 2008, el último Premio Max de las Artes Escénicas Especial de Circo o el Premio Programa Caleidoscopio de la UE como Proyecto Cultural de Gran Interés.

Circ Gran Fele.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone