LA MINIEXPO.

Marca páginas TRASERO

 

“VAJA, QUINA HISTÒRIA!” A partir del 7 de gener a les 16:30 h. i fins a falles (prorrogat), en el hall de secretaria, podrem gaudir de la miniexposició històrica. Amb els popular clics de playmobil recrearem les diferents èpoques històriques des de la prehistòria fins al futur, passant per Egipte, l’època del romans i els castells medieval entre altres. Tant pares com xiquets podreu visitar l’exposició feta en col·laboració del centre i l’AMPA.
“VAYA , QUÉ HISTORIA” A partir del 7 de enero a las 16:30 h. y hasta fallas (prorrogado), en el hall de secretaría, podremos disfrutar de la miniexposición histórica. Con los populares Clics de playmobil recrearemos diferentes épocas históricas desde la prehistoria hasta el futuro pasando por Egipto, la época de los romanos y los castillos medievales entre otros. Padres e hijos podrán visitar la exposición  fruto de la colaboración del centro y la AMPA.

 LA MINIEXPO A LA PREMSA.

 

Els clicks del CEIP Dr. López Rosat fan història en el diari LevanteVeure pàgina.

Los clicks del CEIP Dr. López Rosat hacen historia en el diario Levante. Ver página.

“VAJA, QUINA HISTÒRIA!”
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone