Bulletí


Us oferim el primer número del BUTLLETÍ informatiu trimestral de l’ampa del CEIP Doctor López Rosat. El BUTLLETÍ és un nou canal amb vocació impresa realitzat per l’ampa que naix amb l’aspiració de mantenir informats dels nostres propostes i fomentar el diàleg amb tots els agents que intervenen en l’educació dels nostres fills. Llegir el BUTLLETÍ.

 

Fe d’errades:

Pàgina 6: les classes després de les vacanses de Falles es reprenen el dia 20 de Març i no el 23.

Pàgina 8: la donació de llibres per a la fira va ser a càrreg de la llibreria Tirant Lo Blanch i no de l’editorial.

Os ofrecemos el primer número del BOLETÍN informativo trimestral de la ampa del CEIP Doctor López Rosat. El BOLETÍN es un nuevo canal con vocación impresa realizado por la ampa que nace con la aspiración de mantener informados de nuestras propuestas y fomentar el diálogo con todos los agentes que intervienen en la educación de nuestros hijos. Leer el BOLETÍN.

Fe de erratas:

Página 6: las clases después de las vacaciones falleras se reanudan el día 20 de marzo y no el 23.

Página 8: la donación de libros para la Feria fueron de la librería Tirant Lo Blanch i no de la editorial.

Ja tenim el BUTLLETí nº 1
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone