Escola i familia


La comunicació i col·laboració entre pares i professors és imprescindible per garantir l’educació de la canalla.

Per al professor de primària i director del projecte pedagògic Escuela de padres con talento, Óscar González, implicar-se en l’educació de les criatures no és, només, assistir a les tutories i reunions que convoquen els professors del centre. Ni tan sols ajudar la canalla a estudiar, acompanyar-los mentre realitzen els seus deures escolars o sumar-se a un grup de WhatsApp per compartir amb altres pares les novetats del centre o l’agenda escolar del nen. Per a aquest docent, involucrar-se en l’educació de l’infant és, a més, dialogar amb els professors, col·laborar amb ells en les activitats que s’organitzen al col·legi: participar, en definitiva, en el dia a dia de l’escola. Llegir més.

 

Article de Ainhoa Boix, una mare del col·legi periodista col·laboradora del diari ara, e integrant de l’ampa.


Enllaç amb l’article digital al diari ara.

Escola i família, un equip (El CEIP Dr.López Rosat als medis)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone