COMISSIÓ DE MOBILITAT INFORMA.


 COMISSIÓ DE MOBILITAT INFORMA.

Un bon nombre d’integrants de la comissió de Mobilitat infantil (Xesco, Vera, i Carlos), al costat de Ciro (el director del nostre col·le), i Josep Sòria (el que està canviant la imatge del col·le gràcies al color), ens hem reunit al costat de la REGIDORA D’EDUCACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA, MARÍA OLIVER, ahir per la vesprada, per a presentar diferents iniciatives que s’estan desenvolupant en el nostre col·legi, en les quals intervé l’ampa. La nostra comissió de mobilitat no ha perdut l’oportunitat per a exposar-li extensament el projecte de mobilitat infantil “Colecamins” que hem dut a terme, les accions que s’estan desenvolupant, i les que tenim previstes, sense oblidar-nos de deixar-li una còpia del document. Josep Soria, ens ha mostrat a tots els presents com el color es pot utilitzar com a reivindicació i renovació de l’escola pública. I Ciro, ha defensat la nostra escola com a exemple d’una escola pública il·lusionada amb l’educació. La regidora d’educació, s’ha mostrat en tot moment molt interessada per totes les nostres propostes, comentant que seguien l’ideari del nou projecte de la regidora d’educació.

 COMISIÓN DE MOVILIDAD INFORMA.

Un buen número de integrantes de la comisión de Movilidad infantil (Xesco, Vera, y Carlos), junto a Ciro (el director de nuestro cole), y Josep sòria (el que está cambiando la imagen del cole gracias al color), nos hemos reunido junto a la REGIDORA DE EDUCACIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE VALENCIA, MARÍA OLIVER, ayer por la tarde, para presentar diferentes iniciativas que se están desarrollando en nuestro colegio, en las que interviene la ampa. Nuestra comisión de movilidad no ha perdido la oportunidad para exponerle extensamente el proyecto de movilidad infantil “Colecamins” que hemos llevado a cabo, las acciones que se están desarrollando, y las que tenemos previstas, sin olvidarnos de dejarle una copia del documento. Josep Soria, nos ha mostrado a todos los presentes como el color se puede utilizar como reivindicación y renovación de una escuela pública atrayente. Y Ciro, ha defendido nuestra escuela como ejemplo de una escuela pública ilusionada con la educación. La regidora de educación, se ha mostrado en todo momento muy interesada por todas nuestras propuestas, comentando que seguían el ideario del nuevo proyecto de la regidoría de educación.

05070809


 

REUNIÓ AMB LA REGIDORA D’EDUCACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone