TALLER TOCAMATES. DIMARTS 15 DE DECEMBRE.


Cartel tocamatesweb

TALLER TOCAMATES. DIMARTS 15 DE DECEMBRE. Dirigeix Joseángel Murcia.

Joseángel Murcia és un matemàtic i professor de matemàtiques que està difonent noves metodologies per comprendre aquesta àrea. Essencialment es basa que la seva educació sigui manipulativa i comprensiva, a aprendre jugant i sense allunyar-nos de la vida quotidiana. La seva pàgina web “ http://www.tocamates.com/” ha estat premiada pel seu dinamisme i qualitat educativa. Treballa a Madrid però ve el dia 15 de desembre especialment per passar una jornada en el nostre col·legi. Farà tallers amb els nens de 1º i 2º sobre jocs matemàtics i materials manipulatius, en horari escolar. A les 12’30 tindrà una reunió-debat amb l’equip del professorat per parlar de les noves metodologies educatives i alternatives enfront de les formes d’ensenyar més tradicionals. A la tarda, a partir de les 16’30 h. farem una trobada amb ell els familiars, en el saló d’actes, i podrem parlar sobre les maneres de fer-les divertides, comprensives i parlarem sobre activitats per fer a casa, i nocions interessants perquè els pares i mares puguem ajudar a les nostres filles i fills a aprendre matemàtiques de manera sòlida i lúdica. Assistiran també professors per debatre això junts.

Ha estat una gran sort i un privilegi haver aconseguit que ens visiti durant tota una jornada una persona tan interessant i entusiasta com ell, Joseángel Murcia, i tant els nens com els professors com els pares tenim l’oportunitat d’enriquir-nos amb l’experiència de conèixer-ho i reflexionar amb ell sobre aquesta àrea tan fonamental i que pot ser tan apassionant.

 

TALLER TOCAMATES. MARTES 15 DE DICIEMBRE. Dirige Joseángel Murcia.

Joseángel Murcia es un matemático y profesor de matemáticas que está difundiendo nuevas metodologías para comprender esta área. Esencialmente se basa en que su educación sea manipulativa y comprensiva, en aprender jugando y sin alejarnos de la vida cotidiana. Su página web “ http://www.tocamates.com/” ha sido premiada por su dinamismo y calidad educativa. Trabaja en Madrid, pero viene el día 15 de diciembre especialmente para pasar una jornada en nuestro colegio. Hará talleres con los niños de 1º y 2º sobre juegos matemáticos y materiales manipulativos, en horario escolar. A las 12’30 tendrá una reunión-debate con el equipo del profesorado para hablar de las nuevas metodologías educativas y alternativas frente a las formas de enseñar más tradicionales. Por la tarde, a partir de las 16’30 h., haremos un encuentro con él los familiares en el salón de actos, y podremos hablar sobre las maneras de hacerlas divertidas, comprensivas y hablaremos sobre actividades para hacer en casa, y nociones interesantes para que los padres y madres podamos ayudar a nuestras hijas e hijos a aprender matemáticas de manera sólida y lúdica. Asistirán también profesores para debatir esto juntos.

Ha sido una gran suerte y un privilegio haber conseguido que nos visite durante toda una jornada una persona tan interesante y entusiasta como él, Joseángel Murcia, y tanto los niños como los profesores como los padres tenemos la oportunidad de enriquecernos con la experiencia de conocerlo y reflexionar con él acerca de esta área tan fundamental y que puede ser tan apasionante.

 

TALLER TOCAMATES.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone