Volgudes Famílies,

Comencem un any més les activitats extraescolars.

A més de L’ESCOLETA MATINERA enguany comptem amb una àmplia oferta d’activitats tant a mig dia com a la vesprada. Els horaris que vos proposem NO són definitius perquè si un grup no s’ompli no es realitzarà l’activitat.

Este dimars 19 de setembre a les 5 de la vesprada en el gimnàs, celebrarem una fira d’activitats extraescolars perquè vengeu tots a informar-vos i pregunteu als monitors tots els dubtes que tingueu.

ARREPLEGA D’INSCRIPCIONS EL DIVENDRES 22 Y DILLUNS 25 EN L’AMPA PER LA FINESTRA

Normativa extraescolars

· Durant les activitats extraescolars los/as niños/as estaran a càrrec dels monitors de les activitats.

· Una vegada finalitzada l’activitat los/as niños/as no es poden quedar sols en el centre esperant que les famílies els arrepleguen.

· Entre totes les empreses que realitzen les extraescolars es contracta una persona que està a càrrec d’obrir i tancar la porta a les vesprades, portar als més xicotets a les seues activitats i es queda pendent del que puga passar.

· Els alumnes que ja cursaren una activitat l’any passat tenen preferència per a este curs.

· La inscripció en les activitats serà per rigorós orde d’entrega en l’AMPA a partir del dia 22. (VOS ATENDREM PER LES FINESTRES De l’AMPA PER TAL DE NO ENTORPIR EL FUNCIONAMENT DIARI DEL CENTRE)

· El no abonar un rebut de les activitats porta amb si l’expulsió del niño/a de l’activitat deixant pas al següent en la llista d’espera.

· Les baixes s’acceptaran sempre que es comuniquen abans del dia 26 de cada mes si no, es cobrarà el rebut tal com s’haja acordat.

Cartel Feria Extraescolares 2017/2018
Cartel Feria Extraescolares 2017/2018
Horarios Provisionales 2017/2018
Horarios Provisionales 2017/2018

extraescolaresimagen SAR

 

Queridas Familias,

Empezamos un año más las actividades extraescolares.

Además de la ESCOLETA MATINERA este año contamos con una amplia oferta de actividades tanto a medio día como por la tarde. Los horarios que os proponemos NO son definitivos porque si un grupo no se llena no se realizará la actividad.

Este martes 19 de septiembre a las 5 de la tarde en el gimnasio, celebraremos una feria de actividades extraescolares para que vengáis todos a informaros y preguntéis a los monitores todas las dudas que tengáis.

RECOGIDA DE INSCRIPCIONES EL VIERNES 22 Y LUNES 25, EN EL AMPA POR LA VENTANA.

Normativa extraescolares

· Durante las actividades extraescolares los/as niños/as estarán a cargo de los monitores de las actividades.

· Una vez finalizada la actividad los/as niños/as no se pueden quedar solos en el centro esperando a que las familias los recojan.

· Entre todas las empresas que realizan las extraescolares se contrata una persona que está a cargo de abrir y cerrar la puerta por las tardes, llevar a los más pequeños a sus actividades y se queda pendiente de lo que pueda pasar.

· Los alumnos que ya cursasen una actividad el año pasado tienen preferencia para este curso.

· La inscripción en las actividades será por riguroso orden de entrega en el AMPA a partir del día 22. (OS ATENDEREMOS POR LAS VENTANAS DEL AMPA POR TAL DE NO ENTORPECER EL FUNCIONAMIENTO DIARIO DEL CENTRO)

· El no abonar un recibo de las actividades lleva consigo la expulsión del niño/a de la actividad dejando paso al siguiente en la lista de espera.

· Las bajas se aceptarán siempre que se comuniquen antes del día 26 de cada mes si no, se cobrará el recibo tal y como se haya acordado.

 

Comença el curs… i també les activitats extraescolars!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Etiquetado en:    

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.