ESTUDI DE MOBILITAT PER A L’ESCOLA

PÚBLICA DOCTOR LÓPEZ ROSAT.


Ja podes consultar l’estudi de mobilitat realitzat per a la nostra escola per la comissió de mobilitat infantil dependent de l’AMPA.
Des de l’equip de voluntaris de la nostra comissió volem agrair a, mares, pares, i alumnes, el gran acolliment que hem rebut amb les nostres propostes. Alhora, ens agradaria donar les gràcies especialment a l’equip docent del col·legi per la seua implicació i la seua ajuda en la realització de les diferents accions que s’han dut a terme sabent que sense la seua ajuda no es podrien haver realitzat.
Ya puedes consultar el estudio de movilidad realizado para nuestra escuela por la comisión de movilidad infantil dependiente de la AMPA.
Desde el equipo de voluntarios de nuestra comisión queremos agradecer a, madres, padres, y alumnos, la gran acogida que hemos recibido con nuestras propuestas. A la vez, nos gustaría dar las gracias especialmente al equipo docente del colegio por su implicación y su ayuda en la realización de las distintas acciones que se han llevado a cabo sabiendo que sin su ayuda no se podrían haber realizado.

PORTADA ANDANDO Web


 

Aquí pots consultar o descarregar-te l’estudi de mobilitat realitzat a la nostra escola per la comissió de l’AMPA de mobilitat infantil, adscrita a la coordinadora de AMPES dels barris de Patraix i Tres Forques, Colecamins.  Lectura o descàrrega.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone